Over ons

Sandokan is een kleine judovereniging, opgericht in 1994 door Eric van der Linden. De lessen zijn voornamelijk gericht op leerlingen van de basisschool. Uiteraard leer je bij Sandokan alle facetten van de judotechniek. Een techniek die ook bijdraagt aan het weerbaarder en assertiever maken van uw kind. Zowel angstige als agressieve kinderen kunnen hier baat bij hebben.

Een leuke wetenswaardigheid: Sanne Verhagen is nu een judoka van wereldniveau, maar is ooit als 3-jarig meisje bij Sandokan beginnen.

De vereniging

Eric van der Linden is oprichter en eigenaar van de judovereniging Sandokan. Naast zijn full-time baan, verzorgt Eric in de middaguren en in het weekend alle judolessen. Maar judo is meer dan alleen judolessen. Judoka's willen zich natuurlijk ook kunnen bewijzen tijdens wedstrijden, judoka's hebben een accommodatie nodig om te oefenen, enz.

Om dit allemaal te realiseren zijn vrijwilligers nodig. Dit houdt in dat we altijd de ouders/verzorgers van judoka's zullen vragen om binnen de vereniging hun steentje bij te dragen. Dit kan zijn als hulp bij wedstrijden en evenementen of de voorbereiding daarvan, maar ook bij facilitaire taken als het schoonhouden en onderhouden van de accommodatie en administratieve taken. Zonder uw vrijwillige aandeel in de vereniging kan Sandokan niet bestaan.

Het bestuur

Ook het bestuur is van wisselende samenstelling door het natuurlijk verloop van judoka's. Het bestuur is te bereiken via email bestuur@sandokan-judo.nl en bestaat op dit moment uit de volgende leden:

De staf

Naast het bestuur zijn er een aantal personen verantwoordelijk voor secundaire taken:

Judoleraar

Eric van der Linden
Tel: 06 - 10 27 46 11
email: eric@sandokan-judo.nl

Postadres

Oirschotscheweg 77-a
5684 NG  Best

Judozaal

Oirschotscheweg 77-b
5684 NG  Best

Vertrouwenspersoon

Mocht u om welke reden dan ook, behoefte hebben om iets in vertrouwen te melden bij de vereniging, dan kunt u contact opnemen met onze vertrouwenspersoon Leon van der Kraan. Leon is te bereiken via email (vertrouwenspersoon@sandokan-best.nl).